Profil/Garanti

Profil/Garanti :

At tage beslutningen om at man vil bygge sit eget drømmehus er en stor beslutning. Samtidig en af de største investeringer man foretager sig i livet og man står overfor en lang række beslutninger og valg som skal foretages. Dette kræver stor tillid til byggefirmaet man indgår en aftale med. En tillid vi hos AB Huset kan leve op til. Vi lægger hos AB Huset stor vægt på at skabe den optimale tryghed for vores kunder både under byggeriet og efter indflytning. Vi ved af erfaring at faste priser, aflevering til tiden, huseftersyn og dialog er altafgørende for kunden.

Vores huse opføres i nøje udvalgte byggematerialer med henblik på, at skabe huse af meget høj kvalitet og med minimal vedligehold. Dette sammenholdt med faste kvalitetsbevidste håndværkere og en ibundgående byggestyring sikrer et kvalitetsbyggeri med fast byggestart og aflevering. AB Huset anvender bestemmelserne fra AB92 med hensyn til aflevering af byggeriet, mangler, 1 års gennemgang samt 5 års gennemgang og betalingsbetingelser. AB Huset stiller inden byggestart en garanti til bygherren på 15 % af entreprisesummen. Denne garanti nedskrives løbende og bortfalder først 1 år efter indflytning. Dette sikrer bygherren økonomisk ved fejl og mangler.

AB Huset tegner en allrisk-forsikring som sikrer byggeriet mod brand, tyveri og storm i byggeperioden. Alle huse som AB Huset opfører er ligeledes indeholdende den lovpligtige byggeskadeforsikring som tegnes hos TopDanmark Forsikring og sikrer husejeren mod fejl og mangler i 10 år efter indflytning.

signature_retina_white