70 12 40 63 Skriv besked

Hvad siger kunderne om AB Huset?

Kundeudsagn

En række af vores kunder fortæller om deres oplevelser.

Schmidt Refsgaard Holm Brosboel Hardorf Henriksen Laursen Madsen

Familien Schmidt

Vi flyttede i vores hus november 2011 og kan her 6 måneder senere konstatere, at vi forsat nyder det hver dag. Huset, materialevalget, indretning og placering. Det er som om, det hele er gået op i en højere enhed og vi minder rent faktisk løbende hinanden om lækre og gode detaljer, som vi synes, er tænkt virkelig godt ind fra starten.

Vi er glade for at bo i et hus tegnet af Allan Brunbjerg. Det virker gennemtænkt og alle aftaler er blevet overholdt, så det har været muligt – samtidig med at vi har været ude i vores største investering nogensinde – at føle sig tryg.

Britt & Brian Schmidt


Familien Refsgaard

Vi har kun rosende ord om AB Huset, som bygger individuelt af kvalitets og tidssvarende materialer, AB Huset tog sig af alle henvendelser og ansøgninger til diverse instanser, så vi skulle kun tage os af det sjove, med valg af køkken, bad, gulve osv.

Vi var på bølgelængde med Allan Brunbjerg med det samme. Han var god til at lytte til vores idéer, forklare tegninger og materiale valg.

Under byggeriet var Allan altid til, at komme i kontakt med. Huset var færdig til den lovede dato og budgettet holdt.

Lilly & Bjarne Refsgaard


Familien Holm

Vi har haft en rigtig god oplevelse i forbindelse med opførelse af vores hus i Skibet. Lige fra starten havde jeg en god følelse af, at vi nok skulle komme sikkert i havn! Jeg synes Allan har haft en god fornemmelse for det her med, at det er en meget stor investering man er ude i, ofte den største, og derfor fylder det naturligvis rigtigt meget hos en.

Selvom der har været ting og forhold undervejs i byggeprocessen, som jeg har tænkt over og skulle tage stilling til, har jeg hele tiden kunnet sove godt om natten! Jeg er aldrig blevet “efterladt”! Allan er ofte at træffe på mobilen – ellers ringer han tilbage. Jeg har haft den tryghed, som betyder meget for mig.

De bedste hilsener

Henrik Holm


Familien Brosbøl

Vi har været meget begejstrede for hele byggeprocessen med AB Huset. Lige fra de første møder har vi har følt os trygge fordi vi har oplevet åbenhed og ærlighed. Tæt samarbejde i “tegnefasen”, tid og ro til at mærke efter hvad der er den rigtige beslutning i valg af indretning og materialer.

Vi har oplevet en ægte interesse for vores behov og ønsker. Super professionel håndtering af vores ønsker sat op i mod økonomiske begrænsninger.

Ingen ekstraregninger – alt har været synligt og med i beregningerne.

Vi er altid blevet mødt venligt og åbent ved enhver henvendelse igennem hele forløbet. Vi er 100% tilfredse med resultatet.

De bedste hilsener

Hanne & Johnny Brosbøl


Gør din boligdrøm til virkelighed
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst telefonnummer/e-mail

AB Huset er din erfarne samarbejdspartner, når din boligdrøm skal gøres til virkelighed. Vi sørger for en tryg og gnidningsfri proces fra enkel idé til færdigt hus. Vi bygger med fokus på dig som kunde samt dine ønsker og behov, ligesom vi udelukkende gør brug af de bedste håndværkere og materialer på markedet.

Familien Hardorf

Vi har været rigtig glade for at have valgt, at AB Huset skulle bygge vores drømmebolig.

Huset blev tegnet efter vores ønsker og budget. Det betyder at vi i dag, bor i et hus med gode detaljer og hvor der ikke er gået på kompromis med materialerne.

Byggeriet har hele tiden fulgt tidsplanen og vi her under byggeprocessen kunne følge med i hvordan tingene skred frem. Vi har altid kunnet stille spørgsmål og derved fået en god forståelse, om hvordan huset er bygget. Efter overtagelse af huset, er der blevet taget godt hånd om de små ting der har været og de er blevet udbedret med fuld tilfredsstillelse.

Så vi er rigtig glade for nu at være ejere af et AB Hus og vi ved at det var det rigtige valg.

Familien Hardorf


Familien Henriksen

Så fik vi vores drømmehus!

AB Huset viste sig at være det rette valg for os. Vi har fået et hus, hvor vi hver dag glæder os over at være i. Samarbejdet har levet op til forventningerne og resultatet taler sigt eget sprog. Vi var ikke altid helt enige, men på den måde blev vi også udfordret på vores opfattelse af, hvorledes tingene skulle foregå og ende ud. Vi har med andre ord fået sparring og modspil, hvilket har resulteret i løsninger og ikke mindst materialevalg, der medførte, at vi i dag står med det som vi syntes er det ultimative hus.

Fleksibilitet, vejledning og overholdelse af tidsplaner og professionelle håndværkere har været kendetegnende for samarbejdet og vi kan derfor varmt anbefale AB Huset som samarbejdspartner til andre, der går med byggetanker.

De bedste hilsener

Anne & Lars


Familien Laursen

Vi valgte AB Huset og det har vi på intet tidspunkt fortrudt. Allerede ved første møde oplevede vi stor forståelse og indlevelse i vores tanker og ideer. Ligeledes oplevede vi også at Allan var realistisk ift. hvad der kunne lade sig gøre indenfor vores budget, når ideerne og drømmene blev drøftet i den indledende fase.

En anden positiv ting var også at der er sans for detaljerne i AB Huset, der bliver ikke gået på kompromis med husets udtryk/udseende når det tales om materiale valgt og sammensætning mv.

Efter den indledende fase endte vi op med et spændende hus med sit helt eget udtryk. Huset er funktionelt og godt indrettet med sans for god arkitektur. En anden ting er også at huset er tilpasset grunden på den mest hensigtsmæssige måde for at udnytte det omkring liggende areal bedst muligt.

Byggefasen er forløbet uden problemer. Vi fik ved opstart udleveret en tidsplan over hele forløbet således vi kunne følge med i hvilke håndværkere, der kunne forventes på byggepladsen hvornår osv. AB Huset har været en god støtte og sparringspartner iforb. med de valg som skulle træffes gennem byggefasen.

De bedste anbefalinger fra Claudia & Johan, Skorpionen, 7100 Vejle, Uhrhøj

P.s. der blev afleveret hus til tiden 😉


Familien Madsen

Spændende arkitektonisk forslag af høj kvalitet og god konstruktiv dialog!

Vi er netop flyttet i vort dejlige AB-Hus beliggende i Dronninglund, Nordjylland, og kan give AB Huset vores bedste og varmeste anbefalinger. Vi har fået et dejligt og velfungerende hus – faktisk er det blevet bedre, end vi turde håbe på.

Vi er en stor sammenbragt familie, og alene det at skabe et funktionelt hus, der giver plads til mange værelser, stillezoner, og rum med højt til loftet og stor trafik, var noget af en opgave at løse. Men ikke alene fungerer det, – huset og rummene har også fået et sikkert og flot udtryk, der hænger sammen, og gør huset dejligt at være i. Vi har vægtet uderummene/terrasserne højt, og de overdækkede arealer på vor terrasser giver en rigtig god anvendelse samtidig med, at de er en del af husets linje og udtryk.

Allan Brunbjerg har fra start været god til at lytte til vores ønsker og krav. Målet har været at indfri så mange af de basisønsker vi havde, give huset et spændende udtryk og stadig nogenlunde holde os indenfor den budgetramme, der var lagt indledningsvis. Det er lykkedes rigtigt godt. Også undervejs i processen har det været fint at sparre med Allan – ex. ved valg af klinker, materialer og farver, således der er et flow i helhedsindtrykket.

Under selve byggeriet har vi mødt en stab af ikke blot dygtige håndværkere men også super behagelige mennesker. Der er altid tilsyn med byggepladsen og ryddet op og styr på tingene. Vi nyder vort nye hus – og kan kun give vores bedste anbefalinger til AB-huset.

Hilsen familien Madsen/Andersen/Kristensen

Gør din boligdrøm til virkelighed
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst telefonnummer/e-mail

AB Huset er din erfarne samarbejdspartner, når din boligdrøm skal gøres til virkelighed. Vi sørger for en tryg og gnidningsfri proces fra enkel idé til færdigt hus. Vi bygger med fokus på dig som kunde samt dine ønsker og behov, ligesom vi udelukkende gør brug af de bedste håndværkere og materialer på markedet.