70 12 40 63 Skriv besked

Fuldend din bolig med stil

Garager og carporte

De fleste familier har i dag en eller to biler. Derfor er det også langt de fleste huse, der har en tilhørende carport eller garage. Når man skal til at planlægge og sin nye bolig, giver det altså god mening også at tænke en garage eller carport ind i projektet. Vi har hos AB Huset stor erfaring med at tegne, planlægge og bygge garager og carporte, der matcher husets stil og er en naturlig forlængelse af den øvrige arkitektur. Uanset om din nye garage eller carport opføres i forbindelse med en ny bolig, eller den skabes med udgangspunkt i et eksisterende hus, har vi fokus på at kombinere både design, kvalitet og funktionalitet. Hvis du drømmer om en ny bolig til din bil, der matcher resten af din bolig, er vi de rigtige at kontakte.

Gør din boligdrøm til virkelighed
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst telefonnummer/e-mail
Garager
Carporte
Cases

Skift billede (Garager)

Fuldend det unikke udtryk ved din bolig

En garage eller carport vender ud mod vejen og vil derfor ofte være det første, som man ser, når man nærmer sig boligen. Både for din egen og andres skyld giver det altså god mening at vælge en garage eller carport, der passer godt sammen med din personlige bolig. Ellers kan det hurtigt komme til at se sjusket ud og skæmme din bolig, hvis din garage eller carport ikke matcher. Vi har stor erfaring i at skabe både garager og carporte, der fuldender udtrykket og skaber en både eksklusiv og indbydende stemning. Med andre ord rejser vi carporte og garager, som et din bolig værdig, og hvor du har lyst til at parkere din bil.

Fokus på funktionalitet og dine behov

Det er naturligvis ikke kun udseendet på din nye garage eller carport, der er afgørende. Det vigtigste er, at der bliver taget udgangspunkt i dig og din familie samt jeres unikke ønsker og behov. En lukket garage med plads til redskaber, værktøj og børnenes legetøj kan være en smart løsning for den travle familie. En åben carport med lækker asfalt og masser af plads kan fungere som en legeplads for børnene, der er vilde med rulleskøjter, skateboard eller løbehjul. På den måde tager vi udgangspunkt i netop jer og skaber den løsning, der giver bedst mening - uanset om den hænger sammen med opførelse af en ny bolig eller er et selvstændigt projekt. Kontakt os i dag, hvis du vil vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med en smuk og unik carport eller garage.

AB Huset er din erfarne samarbejdspartner, når din boligdrøm skal gøres til virkelighed. Vi sørger for en tryg og gnidningsfri proces fra enkel idé til færdigt hus. Vi bygger med fokus på dig som kunde samt dine ønsker og behov, ligesom vi udelukkende gør brug af de bedste håndværkere og materialer på markedet.