70 12 40 63 Skriv besked

Masser af plads og muligheder

2-plans huse

2-plans huse er til den lidt større familie, der ønsker sig et hus ud over det sædvanlige. Når man bygger i 2 plan, åbner det nemlig op for helt nye, spændende og luksuriøse muligheder. 2-plans huse er især oplagte på byggegrunde, hvor man enten skal bygge stort på lidt plads, eller hvor det giver mening at bygge i højden for at nyde godt af udsigten fra 1. sal. Samtidig giver 2-plans huse helt unikke muligheder, hvad angår plantegning og indretning. Eksempelvis kan man bygge med tagterrasse(r), rum med dobbelt højde, indskudte etager og spændende trappeløsninger. Med andre ord er et 2-plans hus den oplagte løsning for dig, der ikke vil gå på kompromis med hverken kvalitet, funktionalitet eller design. Og her hos AB Huset står vi klar til at gøre din drøm til virkelighed og føre dine ideer ud i livet.

Gør din boligdrøm til virkelighed
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst telefonnummer/e-mail
Case 1
Case 2
Case 3
Case 4
Case 5
Case 6
Case 7
Case 8
Cases

Skift billede (Case 1)

Udgangspunkt i dig og dine ønsker

Hos AB Huset var vi mangeårig erfaring med at tegne, skabe og bygge boliger med udgangspunkt i vores kunders drømme. Vi brænder for at skabe den perfekte bolig til netop dig og din familie. Derfor tager hele processen med rejsning af dit nye hus i 2-plan udgangspunkt i netop dig og din familie. Vi sørger for at have dig med på råd fra start til slut, hvilket både skaber optimal tryghed og sikrer, at det endelige resultat bliver præcis, som du vil have det. Vi bygger i en moderne, minimalistisk og tidløs stil, der ikke lader noget være tilbage at ønske. Samtidig har vi fokus på funktionalitet og kvalitet, idet vi bygger af smukke materialer, der kræver minimal vedligeholdelse. Det sikrer, at du har mere tid og overskud til at fokusere på det, der betyder noget for dig.

Del din drøm med os

Vi har erfaringen og kompetencerne til at føre din drøm ud i livet. Vi samarbejder med de bedste håndværkere og leverandører på markedet, hvilket er din garanti for et veludført stykke arbejde og et resultat i særklasse. At bygge sin egen bolig er en stor og vigtig beslutning - derfor er tryghed og tillid i højsædet hos os. Hvis du vil vide mere om os og/eller vores arbejde, er du altid velkommen til at tage kontakt til os og fortælle os mere om din drømmebolig. Det er det første skridt på vejen mod skabelsen af dit nye funktionelle, moderne og unikt tilpassede 2-plans hus.

AB Huset er din erfarne samarbejdspartner, når din boligdrøm skal gøres til virkelighed. Vi sørger for en tryg og gnidningsfri proces fra enkel idé til færdigt hus. Vi bygger med fokus på dig som kunde samt dine ønsker og behov, ligesom vi udelukkende gør brug af de bedste håndværkere og materialer på markedet.