70 12 40 63 Skriv besked

Funkisvilla - din nye drømmebolig i 1 plan

Funkisvilla som 1-plans huse

De klassiske 1-plans huse er populære - og det er ikke uden grund. Når man bygger huse i et enkelt plan, får man en simpel og overskuelig plantegning og en funktionel bolig, hvor man fx slipper for trapper. Vores 1-plans huse egner sig til alt fra nybagte forældre til større og mere etablerede familier, da de findes i flere forskellige størrelser. Alle vores 1-plans huse har dog det tilfælles, at de kombinerer moderne og minimalistisk stil og design med høj funktionalitet og en kvalitet lidt ud over det sædvanlige. Hvis din drømmebolig er en funkisvilla i 1 plan, er vores forskellige cases og plantegninger af 1-plans huse værd at se nærmere på.

Gør din boligdrøm til virkelighed
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst telefonnummer/e-mail
Case 1
Case 2
Case 3
Case 4
Case 5
Case 6
Case 7
Case 8
Cases

Skift billede (Case 1)

Mere og andet end et typehus

At få arkitekttegnet sin nye bolig helt fra bunden er en drøm for mange - men prisen kan være uoverskuelig, især for helt nystartede familier. Derfor tilbyder vi en unik mulighed for en mellemting mellem en hel unik arkitekttegnet bolig og et almindeligt typehus. Hos os finder du nemlig forskellige skabeloner til moderne 1-plans huse, som så kan tilpasses til dine individuelle ønsker og behov. Eksempelvis kan husene laves med en eller flere niveauforskelle, enten for a tilpasse sig terrænet eller skabe en spændende effekt indenfor. Vores etplanshuse med fladt tag udføres i en tidløs funkisstil, der giver et både moderne og hyggeligt udtryk, og som kan bygges i rimelige og samtidig vedligeholdelsesfri materialer. På den måde får I mulighed for at skabe jeres drømmebolig, der er mere og andet end bare et typehus, men til en pris, hvor de fleste kan være med. Lad dig inspirere af galleriet her eller kontakt os og hør nærmere om, hvordan vi kan gøre din husdrøm til virkelighed.

Fokus på kvalitet fra start til slut

Vores ønske er at gøre vores kunders drømme til virkelighed - både nu og på længere sigt. Vi ønsker at skabe tidløse og funktionelle boliger, der skaber rammen om familielivet i nutiden og i fremtiden. Derfor har vi fokus på kvalitet i hver eneste del af processen. Vi samarbejder udelukkende med de bedste og mest troværdige håndværkere, som både går i detaljen med arbejdet og sørger for at være færdige til tiden. Samtidig gør vi udelukkende brug af de bedste materialer, og bygger aldrig noget, som vi ikke selv ville bo i. Det er din garanti for, at en funkisvilla i 1-plans fra AB Huset er lidt ud over det sædvanlige.

AB Huset er din erfarne samarbejdspartner, når din boligdrøm skal gøres til virkelighed. Vi sørger for en tryg og gnidningsfri proces fra enkel idé til færdigt hus. Vi bygger med fokus på dig som kunde samt dine ønsker og behov, ligesom vi udelukkende gør brug af de bedste håndværkere og materialer på markedet.