70 12 40 63 Skriv besked

Unik plantegning med 1,5 plans huse

1,5-plans huse

1,5-plans huse er den oplagte løsning til familien, der har brug for lidt mere plads, og som ønsker bedre mulighed for en kreativ indretning. I modsætning til de klassiske 1-plans huse giver et 1,5-plans hus mulighed for at lege med etageforskelle og højt til loftet. Hvis man ønsker en kreativ og unik plantegning, er et 1,5-plans hus den oplagte løsning. Eksempelvis giver det mulighed for at komme op i højderne og nyde udsigten fra 1. sal, hvorfor det er oplagt at lave soveværelse ovenpå, evt. med en lille altan eller balkon. Der er også mulighed for dobbelthøje rum, en separat ungdomsafdeling ovenpå eller måske en kombination af disse. Med andre ord er 1,5 plans huse en fleksibel løsning, der giver endnu bedre mulighed for unik tilpasning til netop jeres ønsker og behov.

Gør din boligdrøm til virkelighed
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst telefonnummer/e-mail
Case 1
Case 2
Case 3
Case 4
Case 5
Cases

Skift billede (Case 1)

Moderne huse med dig i fokus

Hos AB Huset brænder vi for at hjælpe dig med at gøre din boligdrøm til virkelighed. Mange drømmer om et 1,5 plans hus, da det opfattes som det "rigtige" hus, sådan som vi tegnede dem som børn. Den unikke udformning giver ekstra muligheder, når det gælder både interiør og eksteriør. Hvis du drømmer om et 1,5-plans hus, står vi klar til at hjælpe dig fra start til slut. Vi er nemlig ikke kun en partner, der hjælper dig med at tegne dit drømmehus og føre ideerne fra papir til virkelighed. Vi er med dig fra start til slut og sørger for, at du aktivt bliver inddraget i processen. Det skaber optimal tryghed fra start til slut, så du hele tiden har fingeren på pulsen og ved, hvor langt vi er i processen. Hvis din drøm er et 1,5-plans hus, hvor der er fokus på netop dig, din familie og jeres unikke behov, så er vi de rigtige at tage kontakt til.

Garanti for resultat i topkvalitet

Det er en stor og sommetider risikofyldt beslutning at skulle bygge sit drømmehus. Drømmen kan nemlig hurtigt blive til et mareridt, hvis noget går galt. Derfor sætter vi en ære i at yde en ekstra service og sikre vores kunders tryghed fra start til slut. Vi har fokus på kvalitet i hver eneste skridt på vejen, idet vi udelukkende arbejder med de bedste håndværkere og de bedste materialer på markedet. Det sikrer et resultat ud over det sædvanlige, så jeres nye 1,5 plans hus kan danne rammen om familielivet både nu og i fremtiden. Dette afspejles også i vores garanti, der sikrer dig økonomisk sikkerhed i forbindelse med byggeriet. Hvis du er klar til at gøre din drøm om et helt unikt 1,5 plans hus i tidløs og eksklusiv funkisstil, er du mere end velkommen til at kontakte os og høre mere.

AB Huset er din erfarne samarbejdspartner, når din boligdrøm skal gøres til virkelighed. Vi sørger for en tryg og gnidningsfri proces fra enkel idé til færdigt hus. Vi bygger med fokus på dig som kunde samt dine ønsker og behov, ligesom vi udelukkende gør brug af de bedste håndværkere og materialer på markedet.