70 12 40 63 Skriv besked

Arkitekttegnede kvalitetshuse
– gør drømmen til virkelighed

Arkitekttegnede huse tilpasset dine behov

Drømmer du om et unikt hus, der er tegnet og bygget specifikt til dig? Et hjem med personlighed - et hjem, hvor dine kreative ideer blev realiseret? Der er mange fordele ved arkitekttegnede huse fra AB Huset.

AB Huset er landets førende leverandør af arkitekttegnede kvalitetshuse, der er designet specifikt efter dine ønsker. Vi hjælper dig med at skabe det hjem, du altid har drømt om.

Kvalitetshuse bygget af de bedste materialer

Vores speciale er kvalitetshuse, hvor individuelle løsninger og den unikke finish er i højsædet. Vi bruger kun materialer, der lever op til strenge kvalitetskrav, og vi vil kun bygge huse, som vi selv kan stå inde for. AB Huset er et arkitektfirma, der aldrig går på kompromis med kvaliteten - og vi bygger ikke to ens huse.

Investering i et arkitekttegnet hus kræver tillid til leverandøren.

Gør din boligdrøm til virkelighed
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst telefonnummer/e-mail

AB Huset er din erfarne samarbejdspartner, når din boligdrøm skal gøres til virkelighed. Vi sørger for en tryg og gnidningsfri proces fra enkel idé til færdigt hus. Vi bygger med fokus på dig som kunde samt dine ønsker og behov, ligesom vi udelukkende gør brug af de bedste håndværkere og materialer på markedet.

En vigtig beslutning

Et nyt hus er en stor investering, og derfor er din tryghed afgørende for os. Vi udvikler huset i tæt dialog med dig, overholder altid den aftalte leveringstid og giver dig en fast pris, du kan regne med - det garanterer vi!

Prisen er inklusiv alle forsikringer, en 5-års garanti på 15 % af entreprisesummen og to huseftersyn 1 og 5 år efter indflytning.

Arkitektfirma med stærke kompetencer

AB Huset blev stiftet af Allan Brunbjerg i 2009 og er siden blevet et af de mest efterspurgte arkitektfirmaer i landet. Vi bruger få, men kvalitetsbevidste håndværkere med adskillige års erfaring fra byggebranchen, og vi bygger helstøbte, arkitekttegnede huse, der er tilpasset den enkelte kunde. Vi har alle forskellig smag og ønsker, og vi er rigtig stærke på den indledende dialog, så vi forstår hvor du gerne vil hen.

Skal vi transformere dine drømme om til et arkitekttegnet hus? Så ring og få en uforpligtende snak med Allan på 70 12 40 63.